top of page

Projectleider Vastgoed Duurzaamheid en Groot Onderhoud (RGS)

Voor een goede klant in omgeving Zuid-Holland zoek ik een Projectleider Vastgoed Duurzaamheid en Groot Onderhoud (RGS) voor de periode van een halfjaar tot een jaar.

Introductie: Als Projectleider groot onderhoud (RGS) en verduurzaming val je onder de verantwoordelijkheid van de Projectmanager. Je bent financieel, technisch en operationeel verantwoordelijk voor projecten op het gebied van onderhoud en verduurzaming. Enkele voorbeelden hiervan zijn; energetische verbetermaatregelen in combinatie met noodzakelijk onderhoud. Hierbij wordt de gehele schil (dak, gevel en vloer) van de woning geïsoleerd en aangepakt. Je kunt ook ingezet worden voor onderhoud en vervanging van (collectieve) installaties naar duurzame installaties; zoals cv-ketels, warmtepompen en WKO’s. Je verzorgt het traject vanaf initiatieffase tot realisatie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de coördinatie, begeleiding en planning van de projecten. Tijdens de uitvoering heb je intensief contact met leveranciers, onderaannemers en interne collega’s. Door jouw kennis en ervaring weet jij projecten kwalitatief hoogwaardig, financieel rendabel en naar alle tevredenheid van klanten te realiseren. Je bent gewend projectmatig te werken, draagvlak te creëren en zorgvuldig in te spelen op veranderingen. Kortom, een uitdagende functie waarbij zowel het technische als het menselijke aspect centraal staan.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor het aanbesteden en uitvoeren van groot onderhoud (RGS)- en verduurzamingsprojecten (GOTIK);

  • Je begeleidt onderhoudsprojecten, neemt deel aan bouwvergaderingen, bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en beheert de budgetten;

  • Je onderhoudt goede contacten met interne en externe opdrachtgevers;

  • Je bezoekt de projecten regelmatig om mogelijke knelpunten te signaleren;

  • Je zorgt voor een correcte en volledige onderhoudsadministratie;

  • Je draagt zorg voor het naleven van wet- en regelgeving (Arbo, RIE etc.);

  • Je draagt bij aan het continu optimaliseren van processen in het kader van technisch beheer

Functie eisen: Wij zijn op zoek naar een ervaren professional, iemand die direct zelfstandig inzetbaar is op het gebied van onderhoud en verduurzaming. Je vindt het leuk om met verduurzaming aan de slag te gaan en bent besluitvaardig, proactief, oplossingsgericht en neemt gemakkelijk de verantwoordelijkheid. We zoeken een vakman/ vrouw met lef! Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar bouwkundige ervaring. Voorwaarden inhuurtarieven zijn marktconform en op basis van een 36-urige werkweek. Tijdsbestek is voor een halfjaar in te gaan van 01 januari 2024 tot en met 30 juni 2024. Optie tot verlenging is mede mogelijk.


Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via jearick.diaz@imbri.nl of + 31(0) 6 382 158 58


Comments


bottom of page