top of page

Opzichter/technisch beheerder

Heb jij een bouwtechnische achtergrond en staat maatschappelijke impact bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit de perfecte functie voor jou!


De functie van technisch beheerder/mutatie opzichter wordt binnen elke organisatie net anders ingevuld, het is dan ook lastig om een algemene omschrijving van een dag als technisch beheerder te schetsen.


Als technisch beheerder/mutatieopzichter ben jij verantwoordelijk voor het mutatieproces van de woningen van de woningcorporatie. Dit betekent dat jij er voor zorgt dat woningen in de juiste technische staat worden overgedragen. In deze afwisselende functie voer je technische inspecties uit, zorg je voor de beoordeling, voorbereiding en uitvoering van reparatieverzoeken, verbouwaanvragen (Zelf Aangebracht Voorzieningen ZAV) van bewoners, ben je het aanspreekpunt voor (technische zaken) betreft de klachtencommissie-en huurcommissiezaken.


Het is verder jouw taak om de wijk- aannemer, contractanten en andere leveranciers aan te sturen bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, inspecties uit te voeren, houden van toezicht op in uitvoering zijnde werkzaamheden en risico’s te inventariseren. Persoonlijke aandacht voor hun huurders en oog voor elkaar staat centraal.


Wat neem jij mee?

  • Je beschikt over minimaal een mbo diploma Bouwkunde OF aantoonbare werkervaring in vergelijkbare functies.

  • Goede kennis over bouwtechniek en regelgeving.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op via +31(0)6 31 68 16 60 of stuur mij een e-mail: aimee.penders@imbri.nl

Comments


bottom of page