top of page

Technisch beheerder/mutatie opzichter

Heb jij een bouwtechnische achtergrond en staat maatschappelijke impact bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit de perfecte functie voor jou!


De functie van technisch beheerder/mutatie opzichter wordt binnen elke organisatie net anders ingevuld, het is dan ook lastig om een algemene omschrijving van een dag als technisch beheerder te schetsen.


Als technisch beheerder/mutatieopzichter ben jij verantwoordelijk voor het mutatieproces van de woningen van de woningcorporatie. Dit betekent dat jij er voor zorgt dat woningen in de juiste technische staat worden overgedragen. In deze afwisselende functie voer je technische inspecties uit, zorg je voor de beoordeling, voorbereiding en uitvoering van reparatieverzoeken, verbouwaanvragen (Zelf Aangebracht Voorzieningen ZAV) van bewoners, ben je het aanspreekpunt voor (technische zaken) betreft de klachtencommissie-en huurcommissiezaken.


Het is verder jouw taak om de wijk- aannemer, contractanten en andere leveranciers aan te sturen bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, inspecties uit te voeren, houden van toezicht op in uitvoering zijnde werkzaamheden en risico’s te inventariseren. Persoonlijke aandacht voor hun huurders en oog voor elkaar staat centraal.


Wat neem jij mee?

Je beschikt over minimaal een mbo diploma Bouwkunde OF aantoonbare werkervaring in vergelijkbare functies.


Goede kennis over bouwtechniek en regelgeving.


Wie zijn wij?

Imbri Real Estate is een kersverse nieuwe tak binnen de Imbri familie. Wij bouwen samen met jou aan een mooier Nederland. Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Wij bieden jou voldoende carrièrekansen samen met onze klanten. Je draagt een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel: betaalbare huisvesting, woongenot, leefbaarheid in de wijk. Bij ons vindt je vacatures als verhuurmakelaar, wijkbeheerder, woonconsulent, opzichter of meer. Wij bieden vacatures voor diverse functies binnen de bouwbranche op zowel MBO, HBO als WO-niveau. Waar je ook staat in je carrière, wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op welk moment dan ook.

Graag leggen wij alle mogelijkheden en opties duidelijk uit tijdens een goede kop koffie.

Vragen? Interesse? Solliciteren? Neem dan contact met ons op via +31(0)628351341 of stuur mij een e-mail: roy.dankers@imbri.nlbottom of page