top of page

Opzichter planmatig onderhoud

“Een zelfstandige en ondernemende aanpakker met kennis van vastgoed“

Wie zoeken we?

We zoeken een opzichter planmatig onderhoud voor 36 uur per week die ons gaat helpen om onze volkshuisvestelijk ambities, het toevoegen van 2.000 woningen in de komende 10 jaar, te realiseren.


Wat ga je doen?

Team vastgoed is actief binnen een dynamische en inspirerende omgeving. Geen dag is hetzelfde. Als opzichter planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en doen uitvoeren van het contract-, planmatig- en groot onderhoud. Je zorgt voor en bewaakt een efficiënte en effectieve uitvoering en oplevering van de toegewezen planmatig- en groot onderhoudsprojecten.


Wie zijn wij?

Een woningcorporatie die al ruim 35 jaar woonspecialist is voor ouderen. Dit doen we met 75 enthousiaste en gemotiveerde collega's binnen een informele cultuur. Zo’n 7.500 huishoudens huren een woning van onze woningcorporatie. Onze missie is "Een thuisgevoel voor iedereen!"


Wie ben jij?

Jij bent die opzichter planmatig onderhoud die van aanpakken weet en allergisch is voor een 9 tot 5 mentaliteit. Je bereidt zelfstandig onderhoudsprojecten voor en handelt ze van start tot oplevering af. Daarbij werk je nauw samen met de overige teamleden. Uitdagingen pak je met beide handen aan. Je werkt projectmatig en stuurt strak op proces en resultaat. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van vastgoedonderhoud en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;

  • Je bent in staat te allen tijde het overzicht te behouden in jouw onderhoudsprojecten, waarbij samenwerking een belangrijke competentie is;

  • Je werkt graag in een maatschappelijke organisatie en staat achter de ambities van onze woningcorporatie;

  • Je staat sterk in je schoenen, komt met verbetervoorstellen en bent actiegericht;

  • Je hebt plezier in samenwerken en bent communicatief sterk. Je schakelt makkelijk tussen verschillende gesprekspartners.

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel! Wie weet start jij binnenkort als de nieuwe opzichter planmatig onderhoud.


Neem contact met mij op via +31(0)6 31 68 16 60 of stuur mij een e-mail: aimee.penders@imbri.nl
bottom of page