top of page

Opzichter NPO

Aantal uren: 36 uur max.

Start: januari 2023

Periode: 1 jaar met uitloop 2 jaar > verlening mogelijkheid tot vast dienstverband


Wat ga je doen?

Goed, veilig en betaalbaar wonen. Als opzichter niet planmatig onderhoud draag jij een steentje bij voor onze opdrachtgever in Maastricht.


Als opzichter niet-planmatig onderhoud ben je binnen de vastgestelde procedures, kaders en werkafspraken verantwoordelijk voor de technische coördinatie van het klachtenonderhoud, de herstel- en verbeterwerkzaamheden in mutatiewoningen en de uitvoering van na-investeringen. Een dynamische en afwisselende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is.


Je onderhoudt intern contacten met collega’s binnen Vastgoed, Wonen en Centrale Diensten (klantenservice). Dit is gericht op informatie-uitwisseling, afstemming, voortgang en de status van uitvoering van de werkzaamheden. Ook richt jij je op het handhaven van kwaliteit en het technisch woningonderhoud door middel van externe contacten met bijvoorbeeld huurders en (onder)aannemers. Je hebt te maken met budgetten en kaders van het verhuurbeleid en strategisch voorraadbeheerplan. Deze complexe beheerplannen en jij zorgen samen voor een zo goed mogelijke kwaliteit van de woningen en dus de leefsituatie van de huurders.


Dit is een opdrachtgever die zich bevindt in een stabiele zakelijke situatie, die doorgaans aan het groeien is, waardoor er veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn.


Graag informeer ik je persoonlijk over allen mogelijkheden binnen deze woningcorporatie.

Neem bij enthousiasme contact met mij op en dan maak ik graag tijd voor een vrijblijvend gesprek.


Contactgegevens:

Manon van Imbri Real Estate

· T: 06 382 134 57

· M:manon.dekkers@imbri.nl

bottom of page