top of page

Medewerker Verhuur

Ben jij nauwkeurig, sociaal en is maatschappelijke impact iets waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan is dit de perfecte functie voor jou!


De functie van medewerker Verhuur is erg veelzijdig. Het is een combinatie tussen administratief werk, klantcontact, (proces)optimalisaties en het werken in (bedrijfsbrede) projecten. Als medewerker Verhuur ben je verantwoordelijk voor het verhuren van een woning van a tot z. Zo zal je zorg dragen binnen verhuur- en verkoopprocessen van de woningen (adverteren), ga je fungeren als het telefonisch aanspreekpunt voor woningzoekenden en beantwoord je alle vragen van bestaande klanten. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van huurcontracten/koopovereenkomsten, ga je huuropzeggingen verwerken en nodig je woningzoekenden uit.


Jouw doel is om een minimale leegstand van de woningen in jouw regio te hebben. Daarnaast ondersteun je de Verhuurmakelaar bij nieuwbouwwoningen en moeilijk verhuurbare woningen.


Wat neem jij mee?

  • Je hebt reeds ervaring als Medewerker verhuur of soort gelijke functie binnen een woningcorporatie

  • Je hebt Affiniteit met techniek

  • Je bent bekend met woningen toewijzen aan een bepaalde groep en hebt ervaring met de inkomenstoets

  • Je bent in staat werkprocessen goed te over zien en kan ad hoc zaken oppakken

  • Je beschikt over systemenkennis zoals Dynamics Empire, NCCW of een soort gelijk systeem

  • Je bent erg klantgericht en flexibel ingesteld


Wie zijn wij?

Imbri Real Estate is een kersverse nieuwe tak binnen de Imbri familie. Wij bouwen samen met jou aan een mooier Nederland. Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Wij bieden jou voldoende carrièrekansen samen met onze klanten. Je draagt een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel: betaalbare huisvesting, woongenot, leefbaarheid in de wijk. Bij ons vindt je vacatures als verhuurmakelaar, wijkbeheerder, woonconsulent, opzichter of meer. Wij bieden vacatures voor diverse functies binnen de bouwbranche op zowel MBO, HBO als WO-niveau. Waar je ook staat in je carrière, wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar op welk moment dan ook.

Graag leggen wij alle mogelijkheden en opties duidelijk uit tijdens een goede kop koffie.

Vragen? Interesse? Solliciteren? Neem dan contact met ons op via +31(0)628351341 of stuur mij een e-mail: roy.dankers@imbri.nl

bottom of page