top of page

Manager Vastgoed

Voor een goede relatie in de woningsector in Limburg is Imbri Real Estate op zoek naar een Manager Vastgoed die zo snel mogelijk kan starten voor deze relatie. Deze functie is voor 36 uur per week en met een vaste aanstelling.


Jouw functieomschrijving ziet als volgt uit:


Heb jij een hoge mate van empathisch vermogen? En kun je de behoeften van verschillende partijen in kaart brengen en hier adequaat mee omgaan? Als manager vastgoed waarborg je als belangrijkste aspect de tevredenheid van de huurders en weet je wat er speelt. De focus ligt op het soepel laten verlopen van onderhoudsprojecten, mogelijke vernieuwingsprojecten en beheerwerkzaamheden. Hierin stel je prioriteiten en behartig je de belangen van elk van de partijen.


Jouw functieomschrijving ziet als volgt uit:


Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van een haalbaarheidsstudie en waarborg je de tijdigheid van taken. Bij huurders achterhaal je de wensen en behoeften. En stem je alles op elkaar af.


Je gaat fungeren als meewerkend voorman en staat met je voeten in de klei. Hierbij ga jij je bezighouden met zowel planmatig als niet-planmatig onderhoud. De twintig aannemers/externe partijen die verbonden zijn aan onze relatie controleer jij.


Verder ben je verantwoordelijk voor het aansturen van vier collega’s. Met verschillende stakeholders sta je in direct contact en pak je klachten met betrekking tot het onderhoud meteen op. Het werk bestaat uit 50% op kantoor en 50% op locaties. Tot slot houd jij je bezig met technische aspecten van de woning, maar ook inhoudelijk met de huurders en hun dossiers.
Verder verwachten wij van een Manager Vastgoed het volgende:

  • Een hbo- of wo-diploma in de richting van bouwkunde of vastgoedmanagement. Of minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

  • Enige werkervaring op het gebied van stakeholdermanagement/projectmanagement.

  • Kennis van en ervaring met verschillende ERP systemen.

  • Je kunt makkelijk op verschillende niveaus communiceren en je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

  • Kennis van WOZ-waardes en inzicht in dit proces.

  • Overige kennis van relevante wet- en regelgeving.

  • Je toont initiatief en je hebt een hands-on mentaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op via +31(0)6 382 134 57 of stuur mij een e-mail: manon.dekkers@imbri.nl


bottom of page