top of page

Managementassistent

Voor een goede relatie in Heerlen zijn wij op zoek naar een Managementassistent. Bij deze functie krijg je rechtstreeks een contract van onze klant.


Ben jij een echte allrounder en krijg jij energie van het werken in een dynamische omgeving? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, waar jij jouw ervaring en kennis in kan zetten in de breedste zin? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

In deze dynamische en uitdagende functie bied je ondersteuning aan de directeur en het MT. Jij fungeert als rechterhand en ondersteunt hen zelfstandig in de dagelijkse gang van zaken. Je bent verantwoordelijk voor het beheer over de agenda en stelt hierin prioriteiten. Voor de vergaderingen verzamel en distribueer jij de stukken aan alle betrokken partijen. Je zorgt voor de verslaglegging en bewaakt de gemaakte afspraken en besluiten. Voor het organiseren van verschillende bijeenkomsten en evenementen draai jij je hand niet om. Als ze extern plaatsvinden, zorg jij dat aan alle wensen en voorwaarden wordt voldaan.

Verder krijg jij alle ruimte om zaken op te pakken en naar je toe te trekken. Hierbij kun je denken aan taken als:

  • HR-gerelateerde taken als; ondersteuning bij werving & selectie en verzorging van interne communicatie

  • Facilitaire zaken, zoals de inkoop van kantoorbenodigdheden

  • Fungeren als contactpersoon en coördinator


Wat breng je mee?

Jij kent jouw vak als geen ander en vindt het leuk om een spin in het web te zijn. Je pakt proactief zaken op en wanneer het hectisch wordt, weet jij te prioriteren. Door jouw mensenkennis en vermogen om zaken te filteren, kan de directeur op een efficiënte manier zijn kerntaken optimaal uitvoeren. Je bent wel opgewassen tegen een beetje tegengas en vraagt door, denkend in oplossingen.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Hbo werk- en denkniveau

  • Minimaal 3 jaar secretariële en organisatorische werkervaring, bij voorkeur ervaring in ondersteuning van directie/bestuurders

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Organisatorisch sterk, standvastig, discreet en organisatiesensitief

  • Je bent handig met MS Office en met name SharePoint en MS-Teams

Ben jij de serviceverlener die wij zoeken? Neem contact met mij op via +31(0)618722881 of stuur mij een e-mail: paul.voncken@imbri.nl

bottom of page