top of page

Landschapsarchitect

Voor een goede relatie in Limburg zijn wij op zoek naar een Landschapsarchitect voor 40 uur per week.

Wat heb jij ons te bieden?

Ontwerponderzoek en verbeeldingskracht zijn de voornaamste vaardigheden van een landschapsarchitect.

  • Jij bent binnen het projectteam het creatieve brein: je doorgrondt uiteenlopende situaties, hebt grip op complexe vraagstukken, legt onvermoede verbanden, bedenkt originele oplossingen en maakt inspirerende en uitvoerbare ontwerpen. De presentatie van die ontwerpen, met wervende schetsen en gebaseerd op gedegen verhalen, is bij jou in goede handen.

  • Als lid van het projectteam geef je niet alleen invulling aan de bestaande orderportefeuille, maar draag je ook zorg voor het binnenhalen van nieuw werk.

  • Je beschikt over een masteropleiding tot landschapsarchitect (Wageningen University, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam)

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als landschapsarchitectonisch adviseur.


Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, arbeidsvoorwaarden á lá carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.


Interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar: roy.dankers@imbri.nl. Bij vragen, schroom dan niet en bel mij op +31(0)628351341
bottom of page