top of page

Financieel administratief medewerker

Onze relatie is een woningcorporatie, actief in de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Oirschot, Son en Breugel en Waalre en verhuurt in totaal zo’n 10.500 woningen. Het gaat bij deze corporatie om meer dan alleen een huis. Ze willen hun huurders echt een thuis bieden. Met ruim 130 medewerkers zetten zij zich hier dagelijks voor in.

Wat ga je doen? Ben jij een financieel administratief medewerker met zowel senioriteit in werk als in levenservaring? Wil jij een belangrijke schakel in de ontwikkeling van het team zijn en neem je een actieve rol aan in het verbeteringsproces van de financiële administratie? Lees dan verder.

Wie ben je?

Je bent een echte senior met een hbo werk- en denkniveau en vele jaren ervaring in het voeren van financiële administraties. Continu leren zit in je bloed, je houdt van digitale vooruitgang en je weet verbeteringen ook daadwerkelijk door te voeren. Je bent scherp in je analyses en bevindingen en kunt met de begroting als uitgangspunt de vertaalslag maken naar de operationele processen. Je schroomt niet om een inhoudelijke discussie aan te gaan. Je hebt neemt vanuit je senioriteit de natuurlijke voortrekkersrol en samen met het team breng je de financiële administratie naar nog een hoger niveau, ook als je je collega’s niet dagelijks ziet, omdat je deels vanuit huis werkt. Maar bovenal beschik je over een gezonde dosis humor!

Wat bieden we?

- Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week bij een ambitieuze organisatie met goede arbeidsvoorwaarden;

- In eerste instantie een jaarcontract;

- Een marktconform salaris binnen de CAO Woondiensten;

- Een budget van € 900,00 per jaar dat je kunt besteden aan persoonlijke ontwikkeling;

- Fijne en gemotiveerde collega’s;

- Ruimte voor eigen initiatief en veel mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;

- Werken op het kantoor en thuis, waarbij we goede thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding bieden.


Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op via +31(0)6 31 68 16 60 of stuur mij een e-mail: aimee.penders@imbri.nl

bottom of page