top of page

Coördinator Gebiedsteam

Sta jij voor woon- en werkgeluk en de verhuurbaarheid in een werkgebied? Spreekt een coördinerende rol als rechterhand van de teammanager en eerste aanspreekpunt van een gebiedsteam je aan? Lees dan verder want onze relatie is op zoek naar een:


Coördinator Gebiedsteam (24-32 uur per week)


Wat ga je doen;

Als Coördinator Gebiedsteam werk je nauw samen met de regiomanager en stuur je één van onze 7 gebiedsteams functioneel aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het team, bereidt weekstarts voor, houdt 1 op 1 gesprekken en speelt een belangrijke rol in allerlei projecten rondom volkshuisvestelijke thema’s.


Jouw werkzaamheden zijn;

  • Een coördinerende rol vervullen voor de regiomanager en medewerkers in het gebiedsteam met als doel een goed draaiend team.

  • Focus en afstemming met het gebiedsteam over de te realiseren kpi’s

  • Vertegenwoordiging van het bedrijfsonderdeel Wonen in diverse andere processen zoals nieuwbouw, planmatig onderhoud, leefbaarheid.

  • Bijdrage leveren aan het beleid doormiddel van verzamelen, interpreteren en analyseren van gegevens op het gebied van woonruimteverdeling, leefbaarheid, woningbehoefte en het doen van voorstellen tot aanpassing van beleid, werkprocessen, diensten en projecten.

  • Actief deelnemen aan relevante projecten of samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld de stuurgroep woonruimteverdeling of coördinatiegroep Noord-Veluwe.


In jouw rol als Coördinator Gebiedsteams heb je zowel intern als extern diverse contacten die gericht zijn op informatie-uitwisseling, afstemming en het oplossen van omvangrijke dagelijkse problemen. Waarbij aspecten als tact en overtuigingskracht een rol spelen.


Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via jearick.diaz@imbri.nl

of + 31(0) 6 382 158 58コメント


bottom of page