top of page

Bestuurssecretaris m/v bij Krijtland Wonen

GESLOTEN | Voor Krijtland Wonen, onze goede relatie in het zuiden van Limburg, zijn wij op zoek naar een Bestuurssecretaris m/v. Het betreft een vaste aanstelling met een contract rechtstreeks van Krijtland Wonen. Duur van het eerste contract zal één jaar zijn met de optie op verlening naar een vast dienstverband. De functie is bepaald op minimaal 28 uur per week.


Wat je mag verwachten voor deze functie:

Als bestuurssecretaris heb je van nature een open en kritische houding. Je bewaakt en onderhoudt de bestuurlijke besluitvormingsprocessen en zorgt ervoor dat ‘good governance’ binnen de organisatie en binnen jouw rol wordt door- en nageleefd. Je beschikt over een goede en snelle pen, weet vergaderingen en overleggen kort en bondig vast te leggen en je zorgt ervoor dat acties en afspraken tijdig en correct worden nageleefd. Tot slot vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor HR-zaken van en naar medewerkers en verzorg je de organisatiecommunicatie.


Wat ga je doen als Bestuurssecretaris?


Good governance en secretariaat

Je maakt onderdeel uit van het managementteam. Je bent verantwoordelijk voor een goede verslaglegging en opvolging van acties en afspraken uit overleggen en vergaderingen van het managementteam, RvC en overige belanghebbenden. Verder ben je de hoeder van ‘good governance’ binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat de relatie te allen tijde voldoet aan alle wettelijke vereisten op het gebied van governance. Verder ondersteun je de directeur bij secretariële zaken.


HR en communicatie

Je zorgt voor een goed onderhoud en beheer van het HR-portaal, waaronder de registratie van ziek- en betermeldingen. Complexere HR-zaken pak je op met de directeur-bestuurder en/of een externe HR-adviseur. Verder coördineer je de communicatie van de relatie en werk je mee aan de opzet en uitwerking van de daarbij behorende instrumenten en kaders.


Wat heb jij hiervoor nodig? Je hebt minimaal een MBO+/HBO achtergrond en kennis en ervaring met bestuurlijke processen en secretariaatswerk. Je weet jouw werk goed, zelfstandig en efficiënt te organiseren en je beschikt over uitstekende mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je vindt het leuk en uitdagend om de kwaliteit en professionaliteit van jouw werk continue te verbeteren. Je bent van nature nieuwsgierig en vriendelijk en draagt jouw steentje bij aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.


Nuttshell werkzaamheden:

  • Good governance is actueel en op orde;

  • Bestuurlijke besluitvormingsprocessen zijn uitgewerkt en functioneren optimaal;

  • Secretariaat van directeur, RvC en MT zijn op orde;

  • Eerstelijns HR-zaken zijn goed georganiseerd;

  • Corporate communicatie is optimaal geregeld.


Salaris:

In overleg en op basis van ervaring tussen de €3.763 - €5.083 bruto per maand op basis van 36 uur.


Interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar: paul.voncken@imbri.nl. Bij vragen, schroom dan niet en bel mij op +31(0)618722881
bottom of page